Auto huren op Alicante Airport // online vergelijken

Een auto huren op Alicante Airport is heel gemakkelijk. Je kan het ter plekke regelen als je aankomt op het vliegveld, maar dan zullen de prijzen een stuk duurder zijn dan als je van tevoren vergelijkt op internet. Bedenk zelf even van tevoren: ben ik 25 jaar of ouder (dan is er vaak geen probleem met een eventuele jeugdtoeslag), en wil ik een verzekering voor de auto of niet? Als je dat hebt bedacht, dan kun je op EasyTerra jouw huurauto uitzoeken. Je hebt de keus uit bekende merken zoals Hertz, Sixt, Europcar, Avis, Goldcar, Record Go en Centauro. Regel jouw huurauto nu hier!

Hoe vind ik de auto huren kantoren op het vliegveld?

Omdat Alicante Airport niet te groot is, is het allemaal prima geregeld op de luchthaven. Als je het vliegtuig uitloopt zul je altijd langs de bagagebanden komen. Als je met je bagage uit die hal loopt, zie je aan je rechterhand de kantoren van de bedrijven die de auto’s verhuren al. Alle kantoren openen om 07:00, ze sluiten van 23:00 – 00:30.

Haal de autosleutel op bij het kantoor en volg dan de aanwijzingen van het personeel in de kantoren. Ze zullen je waarschijnlijk richting een lift sturen waar je omhoog moet richting de looptunnel naar de parkeerplaatsen. Aan de rechterkant van de parkeerplaatsen staan de huurauto’s keurig opgesteld. Kijk goed of de schade die je aantreft op de huurauto al aanwezig is op het formulier wat je bij het kantoor meekrijgt! Zo niet dan is dit nieuwe schade en kun je er voor opdraaien, zelfs als het niet is gebeurd in de tijd dat je de huurauto mee hebt gekregen.