Auto huren op Alicante Airport // prijzen en online vergelijken

Een auto huren op Alicante Airport is heel gemakkelijk. Je kan het ter plekke regelen als je aankomt op het vliegveld, maar dan zullen de prijzen en stuk duurder zijn dan als je van tevoren vergelijkt op internet. m,et bijvoorbeeld Sunnycars. Bedenk zelf even van tevoren: ben ik 26 jaar of ouder (dan is er vaak geen probleem met een eventuele jeugdtoeslag), en wil ik een verzekering voor de auto of niet? Als je dat hebt bedacht, dan kun je op Sunnycars jouw huurauto uitzoeken. Je hebt de keus uit bekende merken zoals Hertz, Sixt, Europcar, Avis, Goldcar, Record Go en Centauro. Regel jouw huurauto nu hier!

Hoe vind ik de huurauto-kantoren op het vliegveld?

Omdat Alicante Airport niet te groot is, is het allemaal prima geregeld op de luchthaven. Als je het vliegtuig uitloopt zul je altijd langs de bagagebanden komen. Als je met je bagage uit die hal loopt, zie je aan je rechterhand de kantoren van de bedrijven die de auto’s verhuren al. Alle kantoren openen om 07:00, ze sluiten van 23:00 – 00:30.

Haal de autosleutel op bij het kantoor en volg dan de aanwijzingen van het personeel in de kantoren. Ze zullen je waarschijnlijk richting een lift sturen waar je omhoog moet richting de looptunnel naar de parkeerplaatsen. Aan de rechterkant van de parkeerplaatsen staan de huurauto’s keurig opgesteld. Kijk goed of de schade die je aantreft op de huurauto al aanwezig is op het formulier wat je bij het kantoor meekrijgt! Zo niet dan is dit nieuwe schade en kun je er voor opdraaien (indien je geen verzekering afsluit), zelfs als het niet is gebeurd in de tijd dat je de huurauto mee hebt gekregen. Goed opletten dus bij een auto huren op Alicante Airport!

Huurauto Sunnycars

Auto huren op Alicante Airport? Via Sunny Cars huur je een auto inclusief alle benodigde verzekeringen en zonder verborgen kosten. Zelfs het eigen risico wordt aan je terugbetaald bij schade of diefstal en je kunt een ongelimiteerd aantal kilometers rijden. Sunny Cars werkt samen met de beste lokale partners op Alicante Airport.